Google+ Followers

Ahad, 13 Oktober 2013

JIWA D KAMPONG + HATI DEKAT AWAK



Assalamualaikummmmmmmmmmm...................
pagi - pagi lagi saya ngadap depan leppy . nak tahu kenape ?sebab saya berada atas kati d rumah . nak tahu kat mane ???? of course kat terengganu . lai lai lai ,jangan jelesssssssssss. :D lagipun baalik kampong ni kan dah dekat nak menjelang HARI RAYA AIDILADHA , Tak salah kalau saya bereloteh sikit . well well well ! memandangkan nak cuti, assigment pun bertambongg . lagi2 Exam dah nak dekat 
lamakkkkkkkkkkkk  !!!! Dah tak boleh main - main . fightinggg ! yeahhh ! fightingg !!! Nak bagi tahu kat luar sana kalo ain , ade buat salah nga korang semua hopely MAAAFFF kan lah , baik yang sengaja mahupun tidak . bagi senior -senior ain tuu, maafkan ain yang serba kekurangan ni .untuk sahabat yang tercinta jugak , maaf saya yaa ! kalo tersilap buat pape yang tak sengaja , mahupun sengaja . for my baby , tade pape nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA , SALAM SERIBU KEMAAFAN DARI AIN. Ingat , ape yang saya cakap kat video buat semalamm. haha :) comel awak senyum . auchhhh ! jari tak tahu nak taeppp pew dah , saya sayang awak . Cuti ni buatlah kerja yang berfaedah yaa sayangg .




Awakk , ingat tak semalam , kita tengok wayang cite '" escape plan '' awak mintak saya jangan tinggal awak . InsyaAllah  kalauu jodoh tak kemana , :) saya tahu now awak OMW ke rumah kan? hati - hati yea sayang . saya , ingat selalu pesan awak . tapi nanti awak tade , macam mane ?? tak larat saya mengusung Rindu sorang- sorang . urghhh !!awak duk sana , jangan lupa saya . nanti kita meet balik kat IKM , tu pun kalau saya ade lagi . HAHAHA :D
simple jeaaaaaaaaaaaaaa xxxxxxxxxxxxxxxxx blog pagi niawak . saya nak cakap yang saya rindukan awak , tuuuu jea . awak ! awak  !!! awak !!! nanti , balik kedah kita meet lagi sayang . GOOD LUCK , kalauu ade assigmentt ! hahaha :) 
awak ! saya dah tade idea , ni jea kot santapan pagi ni untuk awak . awak penat kan ? pergi sana mandi , rehat k :)  sayang awak .

***************************************************************

END

Tiada ulasan:

Catat Ulasan