Google+ Followers

Selasa, 1 Oktober 2013

" TO BE PERFECT FOR SOMEONE .perlu kah ???

 JENG3X!!!!

Assalamualaikummmmmmm????????  dah lame rasenya ain, tak update blog . mybe hari ni terase sangat nak post . tapi ape erk ?? ape ape jela . dah lame kot ain menghilang , kau orang mesti tertanye - tanye kan ? hahaa . perasan kan ? urm ,somehing  I want share for you all . sesuatu yang bakal berlaku n dah belaku dalam hidup korang . " to be perfect for someone . perlukah ? tak perlu kot . tapi ain teringin sangat nak jadi yang terbaik dalam hidup someone special ...... tapi siapa??


Nak story penpaaaanjaaaangggg takot korang cakap pape kat ain . Nobody human as perfecttapi kitaboleh memcuba. mukadimah ain terlalu panjaaaanggggg kan ??? nak pendekkan dia , jum see pic ain nga someone special dalam hidup ain sekarang. tade nak pening2 kepale uruskan dia ni //////////////

siapa dia ni ? siapa dia ? haaa. dia kawan ain. dia baik. dia caring. dia terlalu comel kalau nak jadikan pakwe. haha
mama him said " jangan mainkan perasaan perempuan . tergelak ain , bila mak dia pesan macam tu, he say mama dia pendengar setia. anyhings he always dizcuzz with mom. bagusnya anak macam ni .. euuuuchhhh !! :p meluat dengar ain puji kan ?

Korang mesti ingat ain couple nga dia bagai nak rakkkkk ??? right ?? seriuossly . ain kawan nga dia . update blog pun , saje jea . ain bosan sekarang , maklumla kelas takde. lecture ade khursus. so im so so boring . urghhhhhhh !
suka tegok mimik muka dia ni haaa. superman im called him since first time meet.
Lupa nak bagi tahu , we study IKM, Sik Kedah. sekali lagi, kos lain2. urm, same sem 1 . actually , ain nak tunjuk kat afham , ain ade blog. blog ain saje jea wujud , nak ade macam orang lain . tapi ain tak tahu nak update ape ??? kat blog , selalu jea buzy . kadang2 , line internet tade. InsyaAllah , ain update selalu blog , sebab rini  dah genap 2 BULAN kita kenal. so tak salah laam kala ain cakap kat blog ni. tujuan nya , bukan nak tunjuk2 relay kita ni. tapi ain just nk isi mase bosan ain, 


  • PRESENT FOR ME
video
Afham janji takkan tinggalkan ainun, melainkan ainun tinggalkan afham. " ain suka aayat afham bagi ni. arm sweet sangat bg ain , arm baikbg ain. thanks sebb terima ain sebaik mungkin , n seadanya . ain bukan orang baik n terlalu baik . tapi ain cuba buat yang terbaik untuk hidup ain . ///

Menyampah tengok blog ain???? ain tak suruh pun . takpakse . !! tak kesah orang nak cakap ae pun kat luar sane , dipersilakan !!! bajet koya laa . ape laaa , macam - macm lagi . tak kate afham ni orang pertama yang pernah muncul dalam hidup saya, tapi jodoh permun ditangan Allah . saya hanya merancang , tapi Allah sahaja yang menentukan.

" thanks sebab dah susah _ susah temankan saya joging. saya kan gemukkkkk !!! urghhhhh , susah nk kurus . lastly , arm bawak joging . nak kte tiap2 hri sampai merangkak saya . hahahaha :P 
kepenatan terserlah . enjoy it ! kredit for qilah hazahan 

tinggi VS pendek
tade pape dah , ain nak post , dok tahu ohh . nak mikir nape lagi . 
tapi untuk pengetahuan arm . sayang arm . muahhhh :*

here you are : memory sometime i with you

GENG BOLA PELIKAT.
kenakalan anda terserlah apabila minggu aktiviti. hhaha

" SAYA TAK SUKA BERGAMBAR KATA AWAK >>>>>>>>>>>> see ? ow much tak suka snap awak ni . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
epol your bestiee . i think ! not sure .

   
time jungle tracking !
                          
peace with epol







     














Tiada ulasan:

Catat Ulasan